Wie zijn we?

Al meer dan 40 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Ons bedrijf verzorgt uw wensen van enkele medailles tot complete series prijsbekers voor grote sportevenementen en toernooien. Daarnaast kan ons ambachtelijke graveeratelier (het modernste in de regio) alles in alles graveren. Onder andere frontplaten met gaten, schema's enz. De werkplaats kan u van dienst zijn bij het vervaardigen van een eenvoudig naambordje tot een uitgebreid wegbewijzeringsysteem. Wij werken met behulp van de al langer bestaande graveertechnieken, en de relatief nieuwe lasertechniek. Vandaar dat wij een totaal pakket kunnen bieden wat betreft ontwerp, mogelijkheden en complexiteit. U kunt bestellen via internet, maar ons ook persoonlijk benaderen bij twijfel over ideeën en/of wensen.


Voor wie?

Bij het Graveerhuis kan iedereen terecht. Wij werken voor uiteenlopende bedrijven en instanties, maar ook voor particulieren. Het grootste gedeelte van onze klanten bestaat uit elektrotechnische bedrijven, administratie- en beheerkantoren voor VvE’s, juweliers of instanties die speciale awards uitreiken.

Voor elektrotechnische bedrijven produceren we onder andere bedieningspanelen voor machines, typeplaatjes, elektronica panelen en we graveren barcodes of typenamen op uiteenlopende vormen.

Voor administratie- en beheerkantoren voor VvE’s realiseren we onder andere belpanelen, huisnummers, liftpanelen en naambordjes.

Voor juweliers worden in opdracht (monogrammen ontworpen en gegraveerd voor bijvoorbeeld zegelringen) gemaakt en we graveren verschillende producten, zoals bestek, geboorte lepels of geboortebekers.

We ontwerpen en produceren regelmatig special awards. In het verleden bijvoorbeeld voor BNR, Telegraaf, International Special Court, International Criminal Court, Bijl Automobiel, BKF.bv Palletfabriek


Waarom het Graveerhuis?

  • Wij kiezen niet voor massaproductie, maar voor maatwerk.
  • Ons uitgebreide dienstenpakket is uniek, bijna niets is onmogelijk.
  • Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing of het juiste product.
  • Wij zijn flexibel en garanderen een snelle service.
  • Modernste graveeratelier van de regio.
  • Bestellen kan makkelijk en snel via internet, maar we spreken de mogelijkheden ook graag persoonlijk met u door.
  • Al meer dan 40 jaar een begrip in Den Haag en omstreken.